The Biggest Rescali Pennies Can Buy. - Dont It Make You Wanna Dance

Hjälp med alkoholproblem

Det finns så mycket som kan göra att ma når dåligt och många tar till alkohol när dom mår dåligt eller för att glömma och inte känna jobbiga känslor. Ja det är verkligen tufft och det kan vara så svårt att sluta själv, utan det man behöver är professionell hjälp utifrån som kan hjälpa en. Det är bra att det finns sån hjälp att få, man kan gå i alkoholterapi om man har alkoholproblem som man behöver hjälp med att komma till rätta med.

Ja det är verkligen viktigt att man ser till att få hjälp i tid

Ja det är verkligen viktigt att man får hjälp snabbt så att man kan komma bort från det problemet som orsakar mer skada på en själv men även på ens familj och vänner som också drabbas av det. Så det är bra at man tar till den hjälpen som går att få och att det går bra att få det att rulla på som sen ska.
Ja man ska ta det på allvar och inte tänka att det inte är någon stor grej, ja det är bättre att man får hjälp av proffs på en gång så att man kan komma till botten med det varför det är som man känner det på det sättet och att man på det sättet kan bli bättre och känna sig bättre och få kontroll över sig själv.
Ja det är ingen man ska skämmas för om det är är så att man behöver den hjälpen och att man känner att man har tappat krontrollen. Det kan hända den bästa men det viktiga är att man tar tag i det så att det löser sig och blir bättre och lättare än om det skulle fortgå, då blir det bara tuffare. Så det är bra att hjälp finns att rådet gäller att ta den.